SADB Curacao.jpg

SCHUDDEN AAN DIE BOOM | CABANA BEACH
Na het succes in de Nederlandse theaters neemt Jörgen Raymann nu ook het Caraïbische publiek mee zijn familiegeschiedenis in.


Hij onderzoekt of hij voldoet aan de vooroordelen en eigenschappen die aan zijn voorouders uit vier werelddelen worden toegedicht. Zouden ze trots op hem zijn geweest? En wat zouden ze vinden van zijn humor?

Met veel humor en scherpe observaties bekijkt Jörgen of hij past in onze moderne tijd of juist een beetje de vreemde eend in de bijt is.

Tickets zijn voor 65fl te koop bij:
https://caribbeanticketshop.com/events/jorgen-raymann-schudden-aan-die-boom-02-08-2019
Van den Tweel Zeelandia
Van den Tweel Jan Thiel
Fun Miles Kantoor
Plein Cafe Wilhelmina

 
Fotocredits: Annemieke van der Togt

Fotocredits: Annemieke van der Togt

HELLO, DOLLY! | DE MUSICAL

Zojuist werd bekend dat Jörgen Raymann de rol van Horace gaat spelen in de musical comedy Hello, Dolly! Hij wisselt de rol af met Paul de Leeuw die eerder al aangekondigd werd. Jörgen: “Ik kijk er onwijs naar uit om met deze fantastische groep mensen vanaf februari in Hello, Dolly! te gaan spelen. Het is een musicalrol waarin ik mijn humor kwijt kan maar waarmee ik mensen ook hoop te gaan raken. Daarnaast vind ik het een enorme eer om naast Simone Kleinsma op het toneel te mogen staan. Echt een droom die uitkomt.”

Hello, Dolly! is vanaf februari 2020 te zien in de grootste theaters van Nederland. Naast Simone Kleinsma, Paul de Leeuw, Jörgen Raymann zijn onder anderen ook Freek Bartels, Marjolijn Touw, Martijn Vogel en Nandi van Beurden te zien. De cast was vandaag voor het eerst bij elkaar tijdens de perspresentatie van Hello, Dolly! Het wordt een grootste musicalproductie met een live orkest.

Hello, Dolly! vertelt het komische verhaal van Dolly (Simone Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor de rijke, norse ondernemer Horace (Paul de Leeuw/Jörgen Raymann) beseft ze dat deze man ideaal is voor…haarzelf!

Jörgen+Raymann_ANP1.jpg

BNR RADIO SHOW #ASKMEANYTHING

Elke werkdag van 11:00 tot 12:00 uur.

Jörgen Raymann stelt jouw vragen aan de experts!