GV_Jorgen_Raymann.png

SCHUDDEN AAN DIE BOOM | THEATER TOUR

Een tot slaaf gemaakte Afrikaanse prinses.
Een Joodse schrijver en slavenhandelaar.
Een Duitse meubelmaker.
Een Nederlandse huisvrouw.
Een Hindoestaanse arbeidsimmigrant.
Een Indiaanse medicijnman. 
Raymann heeft voorouders uit 4 werelddelen. Hij schudt aan zijn familieboom om te zien of hij voldoet aan de vooroordelen en eigenschappen die zijn voorouders worden toegedicht. Zouden zij trots op hem zijn of hem juist verafschuwen? 
Zouden ze zijn humor waarderen? 
Zouden ze elkaars humor begrijpen en accepteren? 
Met scherpe en hilarische observaties probeert Raymann de puzzel van zijn verleden te leggen. Is hij een vreemde eend in de bijt of past hij juist perfect in deze moderne maatschappij waar iedereen op Facebook zelfbewust en gelukkig is, maar tegelijkertijd naar zichzelf zoekt bij de psycholoog, de yoga-goeroe of de Tantratherapeut. 
Misschien kom je er op het eind van de avond achter dat als hij maar hard genoeg schudt, jij ook uit die boom valt.

Klik hier voor de speellijst

Save the Earth.png

SAVE THE EARTH | THEATER TOUR

Wie zegt dat het redden van de aarde geen feestje mag zijn? De dromen en idealen van Wubbo Ockels schieten Jörgen Raymann te hulp in deze wervelende en educatieve theatershow vol muziek, prachtige beelden en niet te vergeten humor!

Jörgen Raymann wordt geholpen door vliegende reporter Eddy Zoey en samen met andere geliefde Nederlanders creëren zij een onvergetelijke belevenis met een essentiële boodschap. Dit alles begeleid door de elfkoppige liveband PB2 die eigen materiaal speelt aangevuld met covers van muzikale grootheden als David Bowie, Michael Jackson en R.E.M.

Een mix van fictie, actualiteit, bewustwording en heel veel humor waarin we ook tips krijgen voor niets minder dan het redden van de aarde.

Jörgen+Raymann_ANP1.jpg

BNR RADIO SHOW #ASKMEANYTHING

Elke werkdag van 14:00 tot 15:00 uur.

Jörgen Raymann stelt jouw vragen aan de experts!