MOTIVATIONAL SPEAKING

 

In 2008 leerde ik Stedman Graham kennen. Hij inspireerde mij om ‘Motivator’ te worden. Samen met mijn Coach Ron en zijn dochter Dionne Abdoelhafizkhan, ontwikkelden wij de Hi5, Je hand als kompas voor succes. Met deze tools wisten wij 3500 jongeren te koppelen aan bedrijven in de vorm van stageplekken en banen. Door de Hi5 kregen zowel de bedrijven als de jongeren een positieve verandering in hun mindset en dit zorgde ervoor dat de koppeling gemaakt kon worden. De Hi5 movement werd ook erkent door de Martin Luther King foundation in Atlanta USA en wij kregen als enige organisatie buiten Amerika het recht om de MLK-Award jaarlijks uit te reiken. Na 5 jaar besloten wij te stoppen met deze ongesubsidieerde sociaal maatschappelijke organisatie en maakte Dionne een doorstart met IZI Solutions, een consultancybureau dat de brug slaat tussen jongeren, onderwijs en bedrijven.

 

Ik verzorg motivational speeches op maat voor organisaties, overheid en jongeren Ik geloof in de kracht van mensen. Goed en verstandig ‘Zelfleiderschap’ is de sleutel naar succes. Met zelfleiderschap krijg je de macht over jouw gewoontes en dat zorgt ervoor dat jij je P.H.D. (Passion Happiness en Drive) kan vinden. Als mens hebben wij soms behoefte aan een ‘Persoonlijke Doorstart’ omdat ik die zelf ook heb moeten maken voor ik mijn succes op tv en in het theater behaalde, kan ik vanuit mijn eigen ervaring handvatten aanleveren voor mensen die in ontslagprocedures zitten of niet meer gelukkig zijn in hun huidige positie.

 

Voor bedrijven heb ik de ‘Business Antibiotics’ ontwikkeld. Zonder een hele reorganisaties in kleine groepen een positieve verandering teweegbrengen bij uw werknemers. Deze kleine groepen zullen van binnenuit steeds meer mensen binnen de organisatie beïnvloeden. Dit zorgt voor gelukkige werknemers en dus minder verzuim en een hogere productiviteit. Het geluk stralen zij ook af op uw klanten, dus ook een hogere klanttevredenheid. Vanaf begin juni heb ik wekelijks een live-vlog op mijn Facebookpagina waar ik tips en tricks voor de Persoonlijke Doorstart zal bespreken. Deze vlogs zullen na de live uitzending ook op de site en mij YouTube kanaal geplaatst worden.

Ik verzorg ook PowerBoost sessies voor bedrijven en particulieren.

 

Ik ben in te huren als dagvoorzitter voor congressen, keynote speaker of voor presentaties over business, diversiteit, persoonlijke groei en leiderschap. Ik maak deze presentaties op verzoek van zijn opdrachtgevers helemaal op maat. Dit doe ik uiteraard met de flair en humor die u van mij gewend bent.

x

Contact for Bookings

Name *
Name