MOTIVATIONAL SPEAKING

 

In 2008 leerde ik Stedman Graham kennen. Hij inspireerde mij om ‘Motivator’ te worden. Samen met mijn Coach Ron en zijn dochter Dionne Abdoelhafizkhan, ontwikkelden wij de Hi5: je hand als kompas voor succes. Met deze tools wisten wij 3500 jongeren te koppelen aan bedrijven, in de vorm van stageplekken en banen. Door de Hi5 kregen zowel de bedrijven als de jongeren een positieve verandering in hun mindset. De Hi5 movement werd ook erkent door de Martin Luther King foundation in Atlanta en wij kregen als enige organisatie buiten Amerika het recht om jaarlijks de MLK-Award uit te reiken. Na 5 jaar besloten wij te stoppen met deze ongesubsidieerde, sociaal maatschappelijke organisatie en maakte Dionne een doorstart met IZI Solutions, een consultancybureau dat de brug slaat tussen jongeren, onderwijs en bedrijven.

 

Ik verzorg motivational speeches op maat voor organisaties, overheid en jongeren. Ik geloof in de kracht van mensen. Goed en verstandig ‘zelfleiderschap’ is de sleutel naar succes. Met zelfleiderschap krijg je de macht over jouw gewoontes en dat zorgt ervoor dat jij je P.H.D. (Passion Happiness en Drive) kan vinden. Als mens hebben wij soms behoefte aan een ‘Persoonlijke Doorstart’. Omdat ik die zelf ook heb moeten maken voor ik mijn succes op tv en in het theater behaalde, kan ik vanuit mijn eigen ervaring handvatten aanleveren voor mensen die in ontslagprocedures zitten of niet meer gelukkig zijn in hun huidige positie.

 

Voor bedrijven heb ik de ‘Business Antibiotics’ ontwikkeld. Daarmee help ik om, in kleine groepen, positieve veranderingen bij uw personeel teweeg te brengen. Een hele reorganisatie is daarvoor niet nodig, want deze kleine groepen zullen van binnenuit steeds meer mensen binnen de organisatie beïnvloeden. Dit zorgt voor gelukkige werknemers en dus minder verzuim en een hogere productiviteit. Het geluk stralen zij ook af op uw klanten, dus ook een hogere klanttevredenheid. 

 

Tot slot ben ik ook in te huren als dagvoorzitter voor congressen, keynote speaker, of voor presentaties over business, diversiteit, persoonlijke groei en leiderschap. Ik maak deze presentaties geheel op maat. Dit doe ik uiteraard met de flair en humor die u van mij gewend bent.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul het onderstaande contactformulier in! 

Name *
Name