Mijn opleiding tot consultant bij Lenard and Lenard

Toen ik in een moeilijke periode zat, kwam ik in contact met Benito Doelwijt van Lenard and Lenard. Samen met zijn team hebben ze me er weer bovenop geholpen. De samenwerking met hen en de methode die zij gebruikten, spraken me zo aan, dat ik er meer van wilde weten. En zo is mijn opleiding tot consultant gestart.

Ik heb veel geleerd. Over mezelf, aan de hand van profielen en gedrag – de eerste bouwsteen van de methode van Lenard and Lenard. Over het belang van vitaal/gezond leven – fysieke en mentale fitheid is de tweede bouwsteen. En over de derde bouwsteen: het optimaliseren van hetgeen ik doe: hoe kan ik zo efficiënt mogelijk mijn zaken inrichten.

 

De reis die ik samen met Benito Doelwijt en het team van Lenard and Lenard heb afgelegd, hebben we vastgelegd. Blijf deze pagina in de gaten houden voor de beelden!

Lenard and Lenard

Binnen Lenard and Lenard gebruik ik mijn ervaring om mensen te motiveren het beste uit henzelf te halen. Ik geef mijn kennis over presenteren door via de masterclass presenteren. En samen met het team van Lenard and Lenard zorg ik voor resultaatverbetering van jezelf, je team, je processen of organisatie. Kijk op www.lenardandlenard.com voor meer info.

 

TV programma On the Job

Hiernaast presenteer ik binnenkort samen met Benito Doelwijt ‘On the Job’ - een humoristisch zakenprogramma dat informeert, amuseert en baanbrekende actie onderneemt op het gebied van business, talent en “duurzaam werken”. Hierin bouwen we samen met experts aan de Werkplek van de Toekomst.

Eind van het jaar te zien op de Nederlandse televisie.

WhatsApp+Image+2019-07-04+at+09.13.35.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in.

Naam *
Naam